Clădirea de birouri One Tower, parte din dezvoltarea One Floreasca City, a atins un grad de ocupare de 100%

One Tower

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri, comerciale și mixte de ultimă generație din România, anunță că One Tower, clădirea de birouri clasă A parte din dezvoltarea multifuncțională One Floreasca City, a atins un grad de ocupare de 100%.

Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă. Echipele care lucrează aici beneficiază de un mediu de lucru cu design atrăgător și confortabil, prevăzut cu sisteme performante de încălzire și ventilație. În plus, conceptul centrat pe comunitate care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare oferă chiriașilor o serie de facilități integrate, dar și acces la restaurante și cafenele chiar în incinta ansamblului.

În acest moment, One Tower a atins un grad de ocupare de 100% și găzduiește o comunitate de companii de top, care beneficiază de spații de lucru moderne și certificate, centrate pe confortul și siguranța angajaților la locurl de muncă. Printre companiile care au ales One Tower drept sediu pentru echipele lor se numără McCann Worldgroup România, compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element, companiile farmaceutice Egis și Astellas, grupul de reciclare Green Group, compania Saint Gobain, dar și însuși dezvoltatorul acesteia, One United Properties. De asemenea, întreaga comunitate are acces la o gamă variată de facilități comerciale chair în incinta ansamblului, precum restaurantele Élephante, Meat2Eat, cafeneaua TED’s Coffee sau cofetăria Mara Mura.

„One Tower a devenit o clădire emblemă a portofoliului nostru de birouri și a schimbat complet paradigma spațiilor de lucru. Companii importante din domeniile farmaceutic, avocatură, publicitate și chiar imobiliare sau companii foarte active în sectorul sustenabilitate, cu care împărtășim aceleași valori, au ales să își mute sediile la One Tower, unde echipele lor beneficiază de birouri și concepte de lucru moderne, axate pe sănătate, flexibilitate și acces la numeroase facilități. După One Herăstrău Office, anunțăm un grad total de închiriere pentru One Tower, un semnal ce confirmă strategia noastră de a livra dezvoltări office care răspund celor mai exigente criterii de sustenabilitate și wellness ale prezentului”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

One Tower are o suprafață închiriabilă de 23.750 mp și a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, cu spații moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire și ventilație. Printre beneficiile oferite chiriaşilor se numără ferestrele operabile manual, locuri de parcare şi facilităţi pentru transport alternativ, atât pentru transport în comun, cât și individual, precum stațiile automatizate de biciclete pe care le pot folosi atât rezidenții și chiriașii, cât și perosanele aflate în tranzit în zonă.

Întreaga dezvoltare One Floreasca City reprezintă un concept imobiliar inovator, de referință pentru piața românească, concentrat pe comunitate și care înglobează o componentă rezidențială cu apartamente premium – One Mircea Eliade, clădirea de birouri clasă A One Tower, dar și o componentă comercială ce va fi dată în folosință odată cu restaurarea completă a fostei fabrici Ford și reintegrarea acesteia în circuitul capitalei României. Prin poziția sa excelentă în cartierul Floreasca, dezvoltarea a devenit un reper al zonei și oferă tuturor celor care își desfășoară activitatea sau locuiesc aici acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului.

Portofoliul office actual al companiei One United Properties include 101.000 mp de spații de birouri și include One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1, One Herăstrău Office și One North Gate, urmând să ajungă la o suprafață de 136.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*