CityPodcast – TechVolution – Discuție, la cald, după WWDC

WWDC 2016
WWDC 2016

WWDC 2016

Răzvan Burz de la Burzcast a avut ideea unei discuții la cald pe tema WWDC. Episodul 38 din podcastul TechVolution a fost înregistrat la mai puțin de 24 ore după ce s-a terminat conferința ținută de echipa Apple.

Am discutat în acest episod despre tot ceea ce Apple a prezentat, despre implicațiile acestor noi tehnologii pentru developeri, useri (mai ales cei din România) și despre cum vedem viitorul produselor Apple.

TechVolution este show-ul de tehnologie din rețeaua de podcast-uri CityPodcast. Poți să asculți toate episoadele pe pagian TechVolution, în iTunes sau în aplicația ta de podcast-uri preferată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*