CityPodcast – TechVolution – Cum te descurci cu un smartphone de capacitate mica


Subiectul unui smartphone de capacitate mica (16GB, de exemplu) a mai fost tratat pe boio.ro, dar tehnologia evolueaza, asa ca trebuie si noi sa ne adaptam la ce aduce ea.

Am vorbit despre acest subiect in podcastul TechVolution si chiar am intrat putin in sfaturile legate de recuperarea spatiului.

Episodul 35 din TechVolution poate fi ascultat chiar in acest articol, pe iTunes sau in aplicatia ta de podcasturi preferata.

TechVolution este show-ul de tehnologie din reteaua CityPodcast. Nu uita sa asculti in fiecare saptamana si sa dai un SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ca sa fiu rau…. un smartphone poate fi ….sa zicem pe android…. cu sleahta de modificari cyanomod, coloros, fireos apoi windouz, blackberi, tizen, ubuntu.. ios…numele era corect ce poti face cu un iphone de capacitate mica…..
    ca sa fiu bun … majoritatea aplicatiilor se gasesc portate si pe celelalte.
    ca sa fiu inutil … fiecare are alte preferinte. eu am poze si le descarc saptamanal. fara video…. fara aplicatii ptr microfon…. fara gps-uri … fara dropbox

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*