CityPodcast: TechVolution – Cum adică macOS High Sierra?!?

wwdc 17 logo

L-am bătut la cap o zi – două pe Răzvan Burz să înregistrăm un episod “la cald” despre anunțurile Apple de la WWDC 17. Apoi m-a bătut el pe mine la cap. Am înregistrat cu mici probleme tehnice, dar rezultatul e unul foarte bun, grație talentului de editor audio al lui Răzvan.

So… without further ado… Episodul 49 din podcastul TechVolution este aici. Am luat la bani mărunți tot ce înseamnă software și hardware anunțat de Apple la World Wide Developers Conference.

Ascultă și… SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Salut am o problemă am văzut că tu postezi de mac şi m-am gândit că mă poţi ajuta te rog frumos

  Am un Macbook Pro 15 early 2011 12gb ram 2 plăci video îl am de câţiva ani şi este prima dată când îmi face probleme şi are horizontal lines on screen după ultimul update lam reinstalat şi tot degeaba am pus şi windows pe el şi tot degeaba am văzut că nu doar modelul meu este afectat m-am uitat pe internet şi peste tot zice să resetez smc dar de fiecare dată când apăs butonul de pornire cum zice pe net se închide instant se poate fără să apăs acel buton de pornire? Te rog frumos sunt disperat folosesc numai mac
  Am văzut-o net ca rest SMC rezolva multe din problemele grave cu mac

 2. @Andrey: Da, primul lucru pe care l-as incerca este un SMC reset, PRAM reset si NVram reset. Daca nu te ajuta, atunci du-l la un service autorizat si vezi ce spun ei.

 3. Salut cum se face SMC reset mai exact m-am uitat pe net şi nu îmi iese odată am ţinut 5 minunte şi degeaba din câte am citit ar trebuie să facă ventilatorele foarte tare la mine porneşte normal
  Nu se poate din terminal forţat ceva?
  Vă rog frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*