CityPodcast – TechVolution cu Victor Campeanu

Victor Campeanu este developerul care a adus pe piata aplicatii romanesti cunoscute de toti utilizatorii de iPhone sau iPad.

Victor este invitatul meu din episodul 2 al podcastului TechVolution. Am discutat cu el despre modul in care a ajuns sa creeze aplicatiile Integrame, Scoala de Soferi si altele care l-au facut atat de cunoscut.

Apropo, episdoadele din TechVolution sunt inregistrate cu ceva timp inainte. Asta este din martie si este inca la fel de valabil si la zi, dar asta nu inseamna ca Victor nu se va intoarce in TechVolution si pentru alte discutii.

Daca ai intrebari pentru el sau sugestii pentru show nu ezita sa imi trimiti un mail pe contact [@] citypodcast.ro.

Pe de alta parte, daca stii un developer sau un om care face chestii legate de tehnologie care merita invitat la TechVolution poti sa-mi trimiti un mail.

Poti sa asculti acest episod din TechVolution pe techvolution.citypodcast.ro/2, direct in iTunes sau in aplicatia ta preferata de podcast-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*