cit ajuta internetul?!

sunt tare curios sa vad cit ajuta un website intr-o poveste de genul asta?

madeleine a disparut pe 3 mai in portugalia in timp ce se afla in vacanta cu parintii ei. pina acum site-ul a primit 94 milioane de vizite, parintii au primit 53 mi de mesaje de sustinere si au fost strinsi peste 150 mii de dolari din donatii. 

imi aduc aminte ca in urma cu vo doi ani Vladut, un copil din Constanta a disparut in padurile din judetul Tulcea. Jurnalist fiind am scris zeci de pagini de stiri despre povestea in cauza. ma intreb daca i-ar fi fost alta soarta daca parintii apelau la internet iar istoia iesea in felul asta in lume… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*