Cine are un glont?

Sa-l imprumute copilului.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. "Fight fire with fire" nu a fost niciodata un concept prea cre?tin.
  Eu le urez tuturor românilor s? ias? pe-afar? ?i s? aduc? înapoi cu ei, respectul pe care necunoscu?ii ?i-l acord? unii altora cu m?rinimie prin alte p?r?i.
  "Cine se ridic? se coboar? dar cine se coboar? se ridic?." Isus
  ;)

 2. In cativa ani o sa fim dominati de genul asta de oameni ! Romanii nu au deloc unitate cand vine vorba sa impiedice asa ceva ! In clip ar putea usor sa apara si o coloana de masini din care toata lumea sa se uite dar nimeni sa nu intervina !~Ar fi fost si mai aproape de realitate !

 3. din pacate in romania asta chiar se intampla… :(
  ma ofer eu sa cumpar un glont sau mai multe sa se ajunga

 4. Ce pot sa spun…nu prea mai am cuvinte!Astia sunt "romanii" nostrii,smecherii de Bucuresti care au furat toata viata lor,au pus mana pe un BMW si se cred jupanii lumii!Niste animale,mi-ar fi placut ca faza sa fii fost reala,in sensul ca , copila sa aiba pistolul si sa-i traga vre-o 2 gloantze in boase! :(

 5. Ala trebuie pus in tzeapa infipt pe capota jeep-ului. Glontul e mai putin dureros.

 6. o faza ca asta chiar s-a intamplat, si bunicul fetei a murit dupa cateva ore, si smecherul din bmw a fost acuzat de tulburarea linistei publice. numai in romania se poate intampla..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*