cind loialitatea fata de companie se transforma in prostie

de cind am scris despre tentiva eMag de a-si vinde produsele chinezesti emitind pareri ametitoare pe blogul companiei am inceput sa primesc tot felul de comentarii care de care mai “interesante”…

angajatii SeReLeului in cauza, prietenii si probabil partenerii lor comerciali (vezi comentarii de la ip-uri HP Europe) au fost atit de deranjati de poveste incit ar fi in stare de orice numai pentru a salva onoarea eMag.

de fiecare data insa nu au curaj sa semneze cu numele adevarate. pai ma “baetzi”, daca va vede sefu cind semnati cu numele adevarate poate va da o prima, poate va mai avanseaza la gradu de lingau shef…

cind nu au mai avut argumente in discutie, pateticii s-au apucat sa arunce comentarii de genu “vai, da blogu e inutil asa ca nu mai comentez subiectele”. zau asa? pai si atunci de ce te mai obosesti mai angajat amarit de eMag?

imi e teama sa vad cum sunt tratati clientii eMag de indivizii astia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*