cind iPhone devine util

sa asculti muzica, sa vezi un film sau sa citesti o carte pe telefon nu sunt chestii care conteaza atit de mult. Da, e bine ca poti sa le faci si pe astea, dar ma incinta sa aflu din cind in cind ca telefonul meu devine cu adevarat util.

Am discutat zilele trecute despre roTaxi si roUtil . Faptul ca am in buzunar o baza de date cu toate taxiurile dintr-un oras strain mi se pare excelent.

Astazi am ajuns intr-un Mall oarecare din Florida. Eram acolo a doua oara in 5 luni, dar la cit de mare era ma pierdeam la fiecare cotitura de coridor. Mi-am adus aminte de Mall Maps – o aplicatie care iti ofera… da, chiar Harti de Mall din USA. Am gasit un wifi, am intrat pe AppStore si am dat de o aplicatie platita si una gratis. Am citit citeva descrieri si am ales “Mall Maps Mobile” – aplicatia gratuita. Interfata e simpla, dar jucaria si-a dovedit utilitatea cu virf si indesat.

Incepusem deja sa ma distrez cind ii vedeam pe altii cu hartile de aproape 1 metru latime in mana, incercind sa descifreze numele magazinelor din liste interminabile si sa impatureasca hartia mai bine.

ce aplicatie iti este utila cind vorba de iPhone?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. la noi in romania nu avem mall-uri asa de mari,deci cea mai buna aplicatie care mi se pare utila este navigon.ar fii si im+,jaadu vnc(tin calc deschis pt torente).

  2. Intradevar sunt o multitudine de aplicatii utile pentru iphone,dar e un mare dezavantaj faptul ca nu poate sa ruleze mai multe in acelasi timp

  3. Stii ce e cel mai nasol la un mall si la o aplicatie de genul asta ? Ca nu merge GPSul. S-ar schimba totul :) Exista emitatoare simple, de interior, dar ma indoiesc ca un mall ar investi in asa ceva. Ai putea sa faci trasee, sa calculezi drumuri optime, sa faci augmented reality… posibilitati nelimitate.

  4. exact daca nu merge gps, esti in aceeasi situatie ca si cei care se plimba cu harta in mana. si daca te lasa bateria e si mai nasol. deci aplicatia e cam inutila…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*