CFR Călători introduce trenuri Regio Expres pe relația București Nord – Fetești și retur

CFR Călători repune progresiv în circulație trenurile internaționale
Tren. FOTO CFR Călători

CFR Călători a început primăvara cu oferte de transport pe magistrala 800. Continuăm cu noi trenuri Regio Expres pe relația București Nord – Fetești și retur.

Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord – Fetești și retur și pentru a oferi  totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, CFR Călători a planificat îmbunătățirea ofertei de trenuri ce deservesc și Fundulea încă de la începutul anului iar demersurile pentru operaționalizarea circulației de noi trenuri a fost aprobată din 15 martie. Astfel, din 1 aprilie 2021 noi trenuri Regio Expres (RE) vor circula de la București Nord la Fetești și retur.

Prețul biletelor este la nivel de tren Regio, iar de aceste tarife avantajoase beneficiază călătorii din București Nord, București Băneasa, Pantelimon, Brănești h, Islaz, Fundulea, Sărulești, Lehliu, Dor Mărunt h, Ciulnița, Ogoarele hc, Recolta, Ștefan cel Mare hc, Bărăganu și Fetești.

Pe lângă funcția de tren metropolitan pe care o au pentru stațiile apropiate de București, îndeplinesc și funcția de tren Regio Expres între București Nord și Fetești și retur, deservind localitățile intermediare și completează astfel oferta CFR Călători pe magistrala 800.

Noile trenuri vor circula astfel:

RE 8017 București Nord (plecare 09:33) – Fetești (sosire 11:37) va circula de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 1 – 30 aprilie 2021 și 1 octombrie – 11 decembrie 2021.

RE 8019 București Nord (plecare 09:33) – Fetești (sosire 11:56) va circula de luni până vineri, în perioada de sezon: 1 mai – 30 septembrie 2021.

RE 8018 Fetești (plecare 12:55) – București Nord (sosire 15:08) va circula de luni până vineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*