Cererea pentru 8 martie s-a dublat la resortul de cinci stele, Lebăda Luxury Resort and Spa față de anul trecut

Lebăda Luxury Resort and Spa din Delta Dunării

Turistul român este tot mai interesat de călătoriile în Delta Dunării, iar primăvara rezervația naturală este în topul căutărilor! Ofertele de sezon de la hotelurile de cinci stele, pliate pe cerințele turiștilor, au deschis apetitul călătorilor.

Ofertele de 8 martie cu 50% mai căutate față de anul trecut!

În resortul de cinci stele, Lebăda Luxury Resort and Spa, cererea pentru oferta de 8 martie s-a dublat față de aceeași perioada a anului trecut.

”Pentru Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, am pregătit două oferte de nerefuzat! Pentru pachetul de două nopți de cazare, 5-7 martie, prețul pornește de la 120 de euro de persoană. În cadrul acestui pachet sunt incluse: cazarea, micul dejun, un pachet de bun venit în cameră, dar și cina festivă în data de 6 martie. Bineînțeles, am pregătit o ofertă și pentru cei care vor să petreacă doar o noapte de cazare în resortul nostru, Lebăda Luxury Resort and Spa, respectiv în perioada 6-7 martie. În cazul acestei oferte, prețul pornește de la 90 de euro de persoană, iar turiștii au incluse aceleași beneficii ca în cazul pachetului menționat mai sus.” Christophe Jacquat, director general Lebăda Luxury Resort and Spa.

În martie și aprilie, sejurul în Delta Dunării este mai ieftin cu 50% ! Bonus: micul dejun este inclus.

Vacanțele în Delta Dunării sunt, acum, la jumătate de preț! Resortul de 5 stele Lebăda Luxury Resort and Spa vine cu oferte extrem de atractive pentru turiștii care vor să petreacă o vacanță de neuitat pe insula din inima Deltei Dunării, în cel mai exclusivist resort și cu un buget adaptat pentru fiecare călător în parte.

Statistic vorbind, călătorii s-au îndrăgostit de locația noastră aflată la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă și de la an la an vin într-un număr tot mai mare. În semn de apreciere, dar și din dorința de a ajuta dezvoltarea economiei locale și a turismului din zonă am redus prețul la cazare cu 50%. Astfel, până pe data de 15 martie prețul de cazare este la jumătate de preț pe întreg parcursul săptămânii. Surprizele, însă, continuă! De la 15 martie și până pe 15 aprilie, turiștii plătesc cu 50% mai puțin pentru sejurul din cursul săptămânii, adică de duminică până joi. Spre exemplu, pentru un sejur de două nopți într-o cameră de două persoane turiștii plătesc de la 69 de euro, iar micul dejun este inclus! De menționat faptul că aceste oferte nu se cumulează cu pachetul de 8 martie. Andrada Popovici, director de comunicare Lebăda Luxury Resort and Spa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*