Cenaclu SF la Constanta

Helion a publicat citeva randuri despre Cenaclul Andromeda din Constanta.

“La Constanța s-a înființat după mai bine de 15 ani cenaclul “Andromeda”, datorită strădăniilor lui Nicole Vasilcovschi și Adrian Boioglu.

În numărul următor al revistei noastre la rubrica Laborator S.F. veți putea citi o proză semnată de cei doi refondatori ai cenaclului: Bilet cu două călătorii. De asemenea cenaclul Andromeda și-a anunțat participarea la Sesiunea Helion din acest an (29 – 30 martie a.c.). Sa fie cu noroc!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*