cel mai subtire laptop devine realitate

daca tot zicea cineva acu vo citeva zile ca e un prototip care nu se va fabrica niciodata, uite ca a aparut si primul filmuletz.

asta imi iau cind ma fac mare :) se cheama "Intel Metro".

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Dupe cum se poace ocserva ÅŸi-n film, acesta nu exte calculatoriul de care ziceai tu, ce avea caracteristica de SUBÅ¢IRE! Åži când îl “îndoaie” se vede că juma’ din el e aproape la fel de gros ca al meu, de exemplu. Apoi… chestia cu ecrănelu’ pe “capac”, vorba ta, nu era inovaÅ£ia. De ălea mai sus… Åži mai ÅŸi zice că “it’s still a concept”.

 2. @darius: ba este. uita-te de doua ori si mai si citeste postul vechi de 2 ori. poate iti dai seama. daca ai nevoie de traducere iti dau eu o mina de ajutor.
  concept inseamna ca nu e produs la scara mare. dar asta nu inseamna ca nu a devenit realitate, adik ca nu a fost construit si functioneaza!

 3. Da, iar eu surprindeam cum abia aÅŸtep să ia foc, să văz eu laptopu’ cât lama cum nu se-ncălzeÅŸte ÅŸi cu 2 monitoare spate-n spate pe deasupra.

  Da’, repet, ăsta din film NU e ăla de 17 mm sau cât ziceai anterior. Că se vede CÄ‚ E LAT!

 4. @darius: filmul apare pe acelasi site cu pozele din postu anterior. daca ei mint. eu mint. daca te intereseaza o sa caut link-ul si ti-l dau…

 5. clar nu e la fel cu cel din poze.. ia vezi nitzel doar ecranu ala extern ca difera unu de altu..ala are butoanele pe latura mare.. SUBTIRI asta are ecranu cu marginile mai groase si latura cu butoanele e imensa fatza de cea de la cel din poze…
  ar mai fi apoi.. diferentza de culoare la scrisul de pe taste. :)

  tre’ sa recunosc insa ca tastele sunt cam modelu din poza..
  Grosimea.. nu se percepe asa bine din film.. poate e.. poate nu e cat se zice..
  Ecranu extern insa e total diferit :)

  In poze arata mai bine.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*