5 Comments

 1. Dupe cum se poace ocserva ÅŸi-n film, acesta nu exte calculatoriul de care ziceai tu, ce avea caracteristica de SUBÅ¢IRE! Åži când îl “îndoaie” se vede că juma’ din el e aproape la fel de gros ca al meu, de exemplu. Apoi… chestia cu ecrănelu’ pe “capac”, vorba ta, nu era inovaÅ£ia. De ălea mai sus… Åži mai ÅŸi zice că “it’s still a concept”.

 2. @darius: ba este. uita-te de doua ori si mai si citeste postul vechi de 2 ori. poate iti dai seama. daca ai nevoie de traducere iti dau eu o mina de ajutor.
  concept inseamna ca nu e produs la scara mare. dar asta nu inseamna ca nu a devenit realitate, adik ca nu a fost construit si functioneaza!

 3. Da, iar eu surprindeam cum abia aÅŸtep să ia foc, să văz eu laptopu’ cât lama cum nu se-ncălzeÅŸte ÅŸi cu 2 monitoare spate-n spate pe deasupra.

  Da’, repet, ăsta din film NU e ăla de 17 mm sau cât ziceai anterior. Că se vede CÄ‚ E LAT!

 4. clar nu e la fel cu cel din poze.. ia vezi nitzel doar ecranu ala extern ca difera unu de altu..ala are butoanele pe latura mare.. SUBTIRI asta are ecranu cu marginile mai groase si latura cu butoanele e imensa fatza de cea de la cel din poze…
  ar mai fi apoi.. diferentza de culoare la scrisul de pe taste. :)

  tre’ sa recunosc insa ca tastele sunt cam modelu din poza..
  Grosimea.. nu se percepe asa bine din film.. poate e.. poate nu e cat se zice..
  Ecranu extern insa e total diferit :)

  In poze arata mai bine.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*