cel mai rapid laptop din lume

jucaria costa peste 5000 de dolari si e construit sa reziste la socuri. aaa si e facut de celebra firma… eurocom.

ce? nu ai auzit de ei? nici eu. dar diferenta intre un computer cu aceleasi caracteristici facut de eurocom si unu facut de hp ar fi fost ca HP-ul costa vo 9000 de dolari si nimeni nu l-ar fi cumparat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Conceptul astă e făcut special pentru mine :) nu am laptop dar telefonul şi pda-ul suferă grozav de la căzături :) noroc că există husele care protejează cât de cât, că altfel rămâneam de mult fără :D.

  2. 512 mb video, 4gb ram, 2.66 ghz procesor.Configuratie super.Dar totusi cam piperat.Si bateria tine numai o ora si 17 minute.Foarte putin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*