cel mai bun feed reader?

am tot incercat sa gasesc cel mai bun feed reader. in momentul de fata folosesc sage pentru firefox, iar cind sunt la un computer public am la indemina google reader. 

pentru cel din urma am gasit un notifier tocmai bun de folosit cu firefox. in plus cu google gears poti acum sa citesti feed-urile din google reader si offline. dar tot parca lipseste ceva… ai vreo propunere de reader?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*