Ceasul iSiri

Suna interesant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Suna ciudat, o fi vrant sa para inovator, insa din punctul meu de vedere nu este tocmai inspirat, cel putin asa mi se pare mie, deci nu te supara acuma.
    Ca tot vorbim de suparat, nu ar strica deloc daca ai scrie si tu articole mai lungi, da bine pentru seo nu alta, doar o parere, deci…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*