Cea mai mare investiție a Hell Energy din România a fost finalizată. Producătorul lider de piață în băuturi energizante a investit 18 milioane de euro în noul depozit logistic din Ungheni

FOTO Image PR

HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România, a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni – Mureș, a căror investiție, demarată la începutul anului 2022, a fost de 18 milioane de euro2.

Noua investiție face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piața locală, unde este lider pe piața de băuturi energizante, cu peste 49,1% cotă de piață1 și 85% distribuție numerică. Prin construirea noului depozit logistic HELL ENERGY își va dezvolta capacitatea de distributie și va eficientiza comenzile, prin reducerea timpului de livrare către partenerii-distribuitori de pe întreg teritoriul României.

„După 17 ani de activitate pe piața locală, a venit momentul să ne extindem și să eficientizăm capacitatea de depozitare și distribuție, dar suntem fericiți și să avem propriul sediu pentru echipa locală. În decursul acestor ani de activitate am devenit și ne-am păstrat poziția de lider pe piața de băuturi energizante din România, iar în perioada viitoare ne pregătim pentru extinderea produselor din gamele HELL ICE COFFEE și XIXO pe piața din România și ne propunem ca și pe aceste categorii să atingem, în curând, performanțele pe care le avem cu gama de băuturi energizante HELL ENERGY”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România.

Pe lângă contribuția la dezvoltarea economică a regiunii și reconfirmarea angajamentului companiei pentru piața și comunitatea locale, investiția HELL ENERGY din Ungheni, va oferi tinerilor din zonă posibilitatea de a se forma și descoperi profesional, pe măsura dezvoltării regionale a business-ului. În cadrul HELL ENERGY România, noua investiție va genera noi locuri de muncă, la care se vor adăuga cele create pe orizontală.

„De la demararea activității în zona noastră și până astăzi, la inaugurarea oficială a noilor capacități de distribuție, HELL ENERGY s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru noi, un investitor care și-a păstrat promisiunea și, mai mult, unul dintre cei mai importanți contributori la dezvoltarea regiunii. De la demararea proiectului din Ungheni și până în prezent, în zona respectivă au sosit noi investitori, ceea ce va contribui la dezvoltarea economică a regiunii și la crearea de noi oportunități pentru tinerii din oraș și proximitate”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Proiectul recent încheiat este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de parteneri-distribuitori HELL ENERGY din toată țara.

La ceremonia de deschidere au participat oficiali din partea autorităților locale, parteneri ai HELL ENERGY, reprezentanți ai operatorilor economici importanți din regiune și echipele de management HELL ENERGY România și Ungaria.

În 2022, HELL ENERGY a avut un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE). La nivel valoric, pe piața din România, activitatea HELL ENERGY a generat în 2022 o cifră de afaceri de 64 milioane de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*