Cea mai buna oferta de Internet mobil pentru iPad in Romania (Cititorii au cuvantul)

Se apropie sarbatorile si ai sanse mari sa iti faci cadou sau sa primesti un iPad 3G. Jucaria este pe gustul tau, dar e mai greu sa dai de Internetul mobil perfect in Romania. Sunt constient ca pentru fiecare dintre noi, chestia asta cu “Internetul mobil perfect” difera foarte mult.

Si totusi…

Eu primesc de la ATT Internet 3G nelimitat cu 29 dolari pe luna. Si nu e un abonament pe care trebuie sa-l platesc, ci doar o oferta pre-paid. Daca il intrerup insa, ATT imi da doar maxim 2GB pentru 25 dolari/luna.

Ce voi face cu iPad-ul meu in Romania? Care crezi ca este cea mai buna oferta de Internet mobil pentru iPad in Romania: nu trebuie sa platesti abonament pe o anumita perioada, ai viteza buna, acoperire mare si trafic mult pentru bani putini. In plus, trebuie sa fie compatibila cu iPad (sa ai MicroSIM si sa mearga pe frecventa potrivita).

Ai cuvintul in comentarii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am citit cu interes toate comenturile dar as vrea sa fiu sigur ca am inteles corect. Tu, Mircea, folosesti internetul digi net mobil (cartela de tel din modemul usb stick) in iPad, tot ce a trebuit sa faci fiind sa o decupezi? Vreau sa imi iau iPad si sa folosesc si internetul de la DIGI pe care il am acasa si sta nefolosit. Multumesc

  2. Am un modem DigiNet Mobil 7,2 si care merge ok in laptop , pus in Ipad zice No Sim.Ce pot face?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*