ce vrea neogen?

cind m-am inscris in site-ul lor de monitorizare cu blogul am facut-o mai mult din curiozitate. nu vroiam sa vad daca serviciul lor e bun ci vroiam sa vad daca statisticile oferite de trafic.ro erau corecte.

acum neogen imi trimite mail sa-mi povesteasca despre shimbarile pe care vor sa le faca la jucaria lor.

Stimate utilizator Neogen,
Dorim pe aceasta cale sa te anuntam ca Monitor (serviciul de monitorizare trafic) va fi schimbat, in incercarea noastra de a face paginile si site-urile tale cat mai vizibile.
Din monitorizarea traficului astfel, vom trece spre monitorizarea calitatii paginilor web, concept deja consacrat in lume pe diverse site-uri, utilizatorii fiind cei care decid `ierarhiile`.
Site-ul tau va fi listat din oficiu in categoria aferenta domeniului sau. De asemenea, vei putea adauga cuvinte cheie pentru a te asigura ca expunerea sa e pe masura asteptarilor tale.
Integrarea se va face saptamana viitoare. Pentru mai multe intrebari, iti stam la dispozitie, tot ce trebuie sa faci este sa revii cu un reply la acest mesaj.

eu nu am inteles nimik…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*