ce nu stie sa faca iPhone

cu siguranta nu stie sa faca omleta si cartofi prajiti. insa pe linga astea, am aflat ca nu stie sau nu vreau sa faca mai multe chestii pe care un telefon obisnuit le are ca functii default. 

prinre ele, iPhone nu va avea instant messaging. adik nu poti sa bagi pe el un google talk sau un yahoo messenger ca sa-l ai la purtator. nici MMS nu vrea jucaria de la apple. nu ma intreba de ce.

ecranul multi-touch are si dezavantaje: nu stie sa se miste daca nu misti degetul pe el sau daca nu apesi de doua ori. mda, suna ciudat dar telefonul nu stie ce e ala one-touch. 

baietii de la apple nu au instalat pe el nici un gps sau alt tip de navigation system. asta si pentru ca google maps are putina exclusivitate. 

toate informatiile de mai sus si multe altele au aparut intr-un ghid de vanzari destinat angajatilor apple si AT&T. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*