ce mouse ai?

eu unu de cind folosesc laptopu am uitat ce e ala mouse. touch-padul cu scroll si cele doua butoane pt click dreapta si stinga imi este suficient pentru tot ceea ce fac.

mi-am luat odata cu laptopu si un mouse fara fir, cu laser si toate minunatiile e care le poate contine un shoarec. dar de bine ce lam luat a ramas pe acasa, pe undeva…

am devenit asa de obisnuit sa … uit de mouse incit folosesc touchpadul chiar si pe editare video.

la munca insa am mouse-uri obisnuite, cu fir si optic. tu ce folosesti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*