ce crede un angajat Microsoft despre iPhone

nu m-am putut abtine sa nu-i dau un link. Eduard a fost prea sincer de data asta.

Daca vreti sa va cumparati un smartphone cu touchscreen si nu stiti ce sa alegeti, opriti-va din citit aici. Mergeti la cea mai apropiata reprezentanta care vinde iPhone, cumparati-va unul, dupa care reveniti si cititi si restul postului. In acest mod castigati timp – orice ora petrecuta alaturi de iPhone e o ora castigata.

restul AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*