Ce aduce nou parteneriatul Vodafone – UPC: Mai multe beneficii pentru clienți cu noile oferte de mobil și servicii fixe de la Vodafone

Vodafone și UPC și-au unit forțele
Vodafone și UPC și-au unit forțele

În urmă cu o lună, aflam că Vodafone România și UPC își uneau forțele. Din punctul meu de vedere, o astfel de unire poate avea două efecte: unul pozitiv și unul negativ. Da, Digi are nevoie de un concurent serios. Pe de altă parte, sunt zvonuri în piață că Telekom vrea să plece și Orange ar putea să le cumpere activele. Așa că încă un pol puternic pe piața de telecomunicații din România este foarte util. Vrem o bătălie de la egal la egal, nu?

A trecut deja o lună de la finalizarea achiziției UPC, iar Vodafone începe să vină cu oferte bune pentru clienții de acasă sau cei business. Primul pas pe care îl poți face în calitate de abonat UPC sau Vodafone este să intri pe link-ul special de mai jos și să îți revendici cadoul oferit de cei doi parteneri. După aceea poți să studiezi oferta comună și să faci pasul sprea ea, dacă este ceea ce-ți dorești.

Mie, de exemplu, nu mi-ar strica niște Internet mobil în plus în rețeaua Vodafone, așa că am și activat bonusul. Mi-ar plăcea să testez și oferta UPC – un special pe partea de net pentru acasă.

Am păstrat intact Comunicatul de Presă transmis de Vodafone și UPC. Poți să-l citești mai jos.

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România lansează noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale clienților noi.

Experiența angajaților Vodafone România în ceea ce privește produsele mobile și profesionalismul specialiștilor UPC în ceea ce privește serviciile TV și cele de internet fix se transpun acum în beneficii noi pentru clienții persoane fizice și juridice, disponibile din 18 septembrie.

„Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment.

Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

Pentru a celebra acest moment împreună cu clienții, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de filme și seriale disponibile oricând, în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive prin serviciile de televiziune digitală UPC.

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experiență completă alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina  https://impreuna.vodafone.ro/.

Clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa https://www.vodafone.ro/business/impreuna/index.htm.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați https://www.vodafone.ro/.

UPC România este o companie Vodafone UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*