Cătălin Munteanu se alătură echipei BCR ca Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail   

Sediu BCR. FOTO BCR

Unul dintre cei mai apreciați profesioniști în bankingul din România, Cătălin Munteanu, se alătură echipei Băncii Comerciale Române, în funcția de Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail a BCR.

“Mă bucur să-i pot ura bun venit la BCR lui Cătălin Munteanu, un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a dezvoltat în piața bancară din România. Am convingerea că experiența și capacitatea sa dovedită de continuă inovare, laolaltă cu spiritul său pozitiv, vor genera o sinergie profesională extrem de importantă cu echipa noastră, pe care o apreciez pentru tot ceea ce construiește zi de zi în sprijinul clienților și colegilor noștri.

Brandul BCR și business-ul de retail al băncii au evoluat enorm în ultimii 10 ani, cu o transformare consistentă atât la nivel de imagine, cât și în cel operațional, odată cu digitalizarea accelerată și evoluția modului de relaționare cu clienții noștri. Astăzi, educația financiară, digitală și antreprenorială au devenit ADN-ul business-ului nostru și strategia prin care construim o Românie mai inteligentă financiar”, a declarat Dana Dima, vicepreședinte Retail & Private Banking BCR.

Cătălin Munteanu (48) lucrează în sistemul bancar de peste 20 de ani, acumulând o experiență consistentă în bankingul retail, transformarea digitală a serviciilor financiare, managementul activelor și managementul schimbării.

Înainte de a se alătura echipei BCR, el a deținut funcția de Director Executiv Clienți Persoane Fizice la Raiffeisen Bank Romania, începând cu 2014, precum și cea de membru al Boardului Raiffeisen Asset Management (2017).

A mai ocupat funcția de Director Regional și de Grup în cadrul aceleiași bănci (2009-2014) și a mai lucrat în cadrul BRD, Alpha Leasing, Unicredit Leasing.

Cătălin Munteanu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice București și a urmat ulterior două programe MBA ale Open University Business School, precum și mai multe cursuri internaționale de pregătire în Cybersecurity (Universitatea Oxford), Digitalizare și Management Executiv (INSEAD).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*