Cât costă AirPods Pro în România și de când pot fi cumpărate

AirPods Pro
AirPods Pro. FOTO apple.com

Noile căști de la Apple vin cu un preț piperat în România. 1399 lei, pentru varianta Pro a AirPods. Cu aproape 80 dolari mai mult decât în USA. Da, știu că veți spune că noi raportăm totul la Euro și mai adăugăm taxe vamale și TVA. Doar că nemții le vând cu 279 Euro, nu cu 294 așa cum facem noi.

Anyway. Prețul este unul de produs Apple premium. Merită? Nu mă pronunț până nu le testez. Asta și pentru că sunt foarte mulțumit de AirPods normale și cred că sunt cea mai bună investiție din ultimul an și ceva.

E greu de spus când vin oficial AirPods Pro în România pentru că Apple nu a anunțat o dată fixă, dar poți să faci deja pre-order la iStyle, evoMag și pe alte câteva site-uri.

Site-ul Apple România nici măcar nu le prezintă, dar surorile lui online din Europa le dau disponibile începând cu 11 – 18 noiembrie, așa că ne așteptăm să le vedem și noi chiar cu ocazia Black Friday-ului românesc (15 noiembrie 2019).

Pont: Prețurile pentru prima generație de AirPods normale au scăzut ușor odată cu anunțul AirPods Pro. Ți le recomand din tot sufletul!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*