castile de iPhone

stiam calitatea castilor de ipod/iphone. intr-un cuvint: slaba. dupa citeva luni de folosit iPhone pt muzica si nu numai am inceput sa iau cu mine castile de iPhone peste tot.

asa am ajuns sa le folosesc si cu laptopul sau camera video. dintr-una in alta m-am obisnuit cu look and feel-ul lor si mai ales cu ideea de casti fara burete. acum le gasesc f confortabile.

ieri am avut nevoie de casti pt o monitorizare audio la o filmare. in graba am luat castile creative de la mp3 playerul meu zen v plus. calitatea audio este evident superioara, dar erau negre si aveau burete… ciudat, dar mi s-a parut peste mina sa le folosesc … si doar le am de un an juma…

inca ceva. daca as putea sa folosesc si microfonul incorporat atunci cind le “infig” in laptop… ar fi castile ideale. ele ar vrea… dar laptopu are input audio pe alta cale…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Mie nu imi plac castile aproape deloc. eu am de la iPod Video de 80 si ale draq s-au stricat desi am ipodu de vreo 5 luni. E adevarat am calcat si io pe ele si leam tot scapat si plm … da totusi ar trebui sa reziste ca daia costa acum unele noi 1 juma. Una din casti numai stie ce e aia basu si cand e vorba de sunetele joase scoate o ragaitura enervanta incat tr sa dau volumu mai incet da asta e. Plasticu ala ce inconjoara castile nu il mai am de vreo 3 luni si una din casti a tr sa o lipesc cu super glu. TOTUSI vreau sa zic ca folosesc iPodu cam odata la 3 zile deci nu pot sa zic ca sunt obsedat. Cam asta e opinia mea despre castile astea.

  P.S. Foarte interesant e ca pui majoritatea posturilor la ora 4 – ora Romaniei … Cat e ceasu acum acolo ? :)

 2. @liviu: sunt convins ca nu sunt cele mai “fericite” casti pe care le-am avut. eu insa incep sa ma obisnuiesc cu ele.

  poate ca cele de iphone sunt ami bune decit cele de ipod.

  miami este cu 7 ore in urma fata de romania. acum e ora 21:09

 3. Cam cat sunt niste casti de ipod/iphone acolo (unele dalea cu modul radio ar fii belea). Aici sunt 170 in Carffour.

 4. salut adrian:) astea ale mele de la iphone au inceput sa se deteriozere si pt k in romania pretul or mi se pare exagerat… ai putea s aimi recomanzi cv asemanator k calitate?:-?? mi mi se par destul de bune :) ms SALUT

 5. @george: depinde cenumesti calitate si cit esti dispus sa dai pe ele. eu folosesc castle de la iPhone pt orice si merg f bine. inainte de asta am avut altele, care au venit cu un mp3 player si pt ce am eu nevoie mergeau si alea la fel de bine.

  asesti casti acceptabile de la 5 la 500 dolari!

 6. ale dracului casti, calitate ok, dar cand se strica nu le poti inlocui cu orice fel de casti, desteptii de la apple si-au pastrat si la capitolul asta exclusivitatea. ori imi cumpar adaptor, ori trebuie sa-mi comand un set de casti de pe cine stie ce magazin online obscur, la un pret care nu prea e justificat de calitate. si asta cand am acasa casti pioneer noi noute.

  mi-ze-ra-bil. pacat de calitatea ipod/iphone…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*