Carrefour, cu personajele Star Wars printre produse

Cine e fan Star Wars sau al filmelor SF in general s-a bucurat de o surpriza placuta la Carrefour. Am facut pozele in urma cu doua saptamani si ele arata doar o mica parte din ce era prin magazin.

La casa primeai niste cartonase cu scene sau personaje din film si puteai sa umpli cu ele un album. Am impresia ca numarul de cartonase este proportional cu valoarea cumparaturilor.

Nu stiu cine a avut ideea asta, dar pare se se inscrie intr-un trend mondial. Noua pelicula din seria Star Wars este agresiv promovata.

Apropo, cine merge la Star Wars pe 18 decembrie?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pana in anul nou bag alaturi de kinder toate episoadele vechi si in ianuarie cat e vacanta mergem la cinema sa vedem noul episod :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*