Capital newsletter Fail

primesc pe mailul de munca un newsletter de la Capital. Nu discut modul,cel putin delasator in care e facut mailul, dar e un amanunt care ma deranjeaza.

poate vede si Capital si se corecteaza…

In coltul din dreapta sus al Newsletter-ului este un tabel care contine cursul valutar. e logic sa fie asa, mai ales pentru ca ziarul e unul economic. Asta poate ca e singurul motiv pentru care nu am dat unsubscribe din prima.

SIngura problema e ca valorile valutelor nu au fost updatate de luni de zile probabil. Dolarul, de exemplu e pe la 33800 si ceva. departe de valoarea lui actuala…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. chestia asta cu internetul chiar functioneaza | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*