Campanie de reduceri, lansată de Dal Travel

FOTO Dal Travel

Pentru această primăvară, consultanții DAL Travel – unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium, înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) – au remarcat o creștere substanțială a numărului de rezervări, față de aceeași perioadă a anului precedent, circuitele care vizau perioada Paștelui fiind integral vândute.

Pe de altă parte, datorită succesului mare înregistrat de către promoțiile anterioare, DAL Travel a decis să lanseze, în această perioadă, o campanie de reduceri, pentru vacanțele ce pot fi rezervate acum, cu data de călătorie valabilă pe tot parcursul anului, inclusiv în vacanța de vară.

Campania a început pe 12 aprilie și se va încheia pe 24 aprilie, sub denumirea “Iepurașul DAL cel dulce, multe circuite aduce!” și conține peste 40 de circuite, în toate colțurile lumii.

Reducerile oferite sunt pentru destinații de top precum: SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, dar și circuite în Europa, iar nivelul lor poate atinge 150 de euro/persoană,  respectiv 300 de euro/cuplu.

Turiștii care nu au partener de călătorie pot accesa locurile deschise pentru partaj sau pot adresa o solicitare agenției în acest sens.

În această campanie, sunt incluse și circuite noi pe piața românească de profil, cum ar fi: Un alt fel de Mexic, 7 Capitale Baltice și Nordice, Coasta de Fildeș – Gabon – Sao Tome & Principe – Angola, SUA: Coasta de Vest și croazieră în arhipelagul hawaiian, la care deja primele locuri s-au vândut.

Tot în această perioadă, DAL Travel a lansat și circuite originale, despre care vom reveni cu detalii în viitor: America Express, Altiplano Chile Bolivia, Brazilia – Marele circuit, Revelion Senegal.

”Campaniile noastre precedente s-au bucurat de un mare interes, ceea ce arată apetitul crescut al turiștilor pentru destinațiile exotice și pentru circuitele cu însoțitor de grup, iar în acest context orice reducere prezintă interes. Perioada aceasta de vacanță, ocazionată de Sfintele Sărbători de Paște, este un prilej pentru a alege următoarele călătorii, așa că am lansat actuala campanie de reduceri. Știm că timpul zboară, motiv pentru care deja a început vânzarea primelor programe de Crăciun și Revelion, la care vom mai adăuga o mulțime de alte destinații surpriză. Iar din partea mea și a echipei DAL, transmitem urarea Paște Fericit!”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*