Camera AXIS Q6010-E de 360° oferă imagini de ansamblu complete și detalii excelente

Axis Communications anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, FOTO AXIS
Axis Communications anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, FOTO AXIS

Compania Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o cameră cu mai mulți senzori și rezoluție înaltă, concepută pentru a se integra cu orice cameră AXIS Q60-E. Aceasta permite conștientizarea deplină a situațiilor specifice în spații deschise de dimensiuni mari sau pe străzile înguste și posibilitatea obținerii de detalii mărite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Soluția oferă o vedere de ansamblu la rezoluție înaltă și la 360° prin combinarea camerelor într-o singură unitate, precum și comandă PTZ activată printr-un singur click pentru vizualizarea detaliilor, cu un zoom optic de până la 40x. În plus, soluția dispune de o funcție de urmărire PTZ automată. Atunci când unul dintre cei patru senzori de 5 MP detectează o mișcare, camera PTZ va urmări automat obiectul respectiv în zona de vizualizare.

De asemenea, AXIS Q6010-E dispune de obiective interschimbabile, iar astfel obiectivul poate fi schimbat cu ușurință în funcție de nevoile de monitorizare specifice. În plus, funcția de auto-focalizare asigură un nivel maxim de flexibilitate și acuratețe în calibrare.

Caracteristicile principale includ:

  • Cameră de rețea cu imagine la 360° și comandă PTZ activată printr-un singur clic;
  • 4 senzori de 5 MP, cu o rezoluție totală de 20 MP;
  • Obiective interschimbabile și care pot fi înclinate;
  • Compatibilitate cu camerele AXIS Q60-E (care nu sunt incluse);
  • Funcție de pilot automat inclusă.

Această soluție, extrem de fiabilă, utilizează același cablu de rețea, aceeași sursă de energie și aceleași suporturi de prindere ca și camera AXIS Q60-E conectată. Drept urmare, nu este necesară utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajută la simplificarea procesului de instalare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*