caldura mare… la Miami

downtown miami: 40 grade la umbra. si daca esti inconjurat de betoane, cladiri in constructie si masini e si mai greu de suportat.

si cind ti-e lumea mai draga, subway nu face decit sandwich-uri reci si salate cu oua fierte ieri. internetu cafe cu viteza mare si preturi mici nu merge si asa mai departe.

pana de curent in downtown miami :(

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*