calator in europa de est

de ce e atit de greu sa gasesti un avion ca lumea, un hotel si toate cele necesare atunci cind pleci din bucuresti spre belgrad, sau spre alte destinatii est-europene. informatiile de pe net sunt confuze sau incomplete. 

daca vrei sa rezervi un bilet online se poate, dar nu poti sa platesti cu visa sau mastercard. pai atunci care mai e rostu on-line-ului?

in plus, pretul e exprimat in euro, nu apare nici un convertor valutar care sa-ti zica cine si cum stabileste cursul si apoi ti se spune ca taxele de aeroport si comisioanele firmei nu sunt incluse in pret. pai si alea cind le aflu? dupa ce isi ia zboru avionu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*