browserul ala

internet explorer a ajuns pentru multi dintre noi browserul ala cu care vine windows si care te ajuta sa descarci Firefox imediat dupa reinstalare.

eu nu mai tin minte cind am folosit ultima data Internet Explorer. da, il mai am inca in computer. dar firefox si safari pt windows fac toata treaba.

viitorul internet explorer 8 se anunta insa interesant. pina acum insa, functiile noi nu il fac mai bun ci doar … mai interesant, asa cum ziceam.

internet explorer 8 va avea ceea ce baietzii numesc “sliced web” adik un fel de bucati dintr-o pagina care pot fi reincarcate direct in bookmark si care iti ofera doar partea aia de pagina care te intereseaza.

sa zicem ca in fiecare zi vreau sa vad anumite informatii din pagina de google analytics. nu trebuie sa mai incarc totul ci doar sa vad un colt care imi da “acea informatie”. la fel – poti sa vezi un clasament sau temperatura pe o anumita zona…

IE 8 ne va oferi si browsing privat. cu alte cuvinte, daca esti pe netul companiei poti sa intri pe pr0n sau sa scrii pe blogul impotriva acelei companii si sa nu lasi urme.

cred insa ca avem nevoie de un browser care sa poata fi imbunatatit sau pastrat la un minim functional si aici firefox face progrese foarte mari cu add-onurile. la fel, avem nevoie de un browser care isi face treaba repede si bine si care stie sa incarce orice pagina fara erori, precum safari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Asta cu incarcat doar o felie a unei pagini web exista si pe osx 10.5 pentru safari ,decupezi partea dintr-un site care te intereseaza si creezi un widget din ea .Ai acces mult mai repede decat prin a lansa un browser”ie8″ si sa te uiti in bokmarks

 2. se mai foloseste la ceva internet explorer-ul. iti faci platile prin aplicatiile online ale bancilor. Firefox e kinda buggy

 3. @bebe: poate la bancile romanesti. banca mea nu iti cere un anumit browser. daca stau sa ma gandesc, firefox 3 are o functie care iti spune daca ai de a face cu phishing si daca site-ul respectiv e intr-adevar al bancii.

 4. salut
  mi-am luat iphone 3g de la Orange si nu stiu cum sa pun muzica pe el .Faza e ca nu-mi deschide itunes si mi-l directioneaza pe softulete pe care mi le-ar da ei, dar trebuie sa-mi bag nickul si parola si nu stiu nici cum sa ma inscriu ca sa pot sa descarc softuletele alea , ca le-as dowan pe toate. daca stiti ceva pls, help a poor beginer.:)
  tks

 5. probaqbil ai descarcat altceva decat itunes. daca ai itunes instalat pe calculator, e tot ce iti trebuie. din itunes, click pe file, “add folder to library”, si selectezi folderul tau cu muzica. apoi iti creezi un playlist cu ce muzica vrei tu. Dupa ce ai trminat, intri in iphone (din lista din dreapta), si selectezi tabul “music” (din dreapta sus). selectezi “sync with selected playlist” selectezi playlistul nou, si apesi butonul de sync din dreapta jos.
  Simplu ca buna ziua. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*