bricostore la atac

am vazut prin tot orasu reclame cu niste presupusi angajti bricostore. “specialistu gigel iti recomanda nush ce…”

nu discutam faptu ca baietii pa cam falsi, da par si gay rau de tot. se uita la camera de parca ar vrea sa plece cu fotografu.

am vazut azi si varianta feminina a reclamei intr-un catalog bricostore: o tanti care are o panglica de un metru agatata de git si o foarfeca maaare in mana. cine vine cu idei d-astea?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*