Brand Minds The Global Thinkers Business Summit introduce plățile crypto prin Elrond eGOLD token

Avi Cicirean

Pentru ediția 2022, care va avea loc în perioada 17-18 iunie la Romexpo, Brand Minds anunță introducerea sistemului de plată crypto, în premieră pentru un eveniment de business de asemenea amploare, din România.

„Suntem încântați să anunțăm că am introdus și lansat oficial sistemul de plăți prin infrastructura crypto, la brand MinDS. Începând de acum, specialiștii din mediile de business din toată lumea își pot achiziționa biletele de acces pentru noua serie de evenimente The Global Thinkers Business Summit utilizând Elrond eGLD tokens”, anunță Avi Cicirean, fondator Brand Minds.

La ediția Brand Minds 2022, una dintre cele mai apreciate evenimente de business la nivel international, sunt așteptați peste 6000 de participanți din peste 50 de țări. Brand Minds va reuni și anul viitor, pe aceeași scenă, cei mai relevanți experți în domeniul afacerilor și autori „bestseller” la nivel mondial:

Gary Vaynerchuk – CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur

Jordan B. Peterson – World Famous Psychologist & Bestselling Author

Daniel Pink – #NY Times Bestselling Author & Sales Expert

Jonah Berger – Consumer Behavior Expert

Whitney Johnson – Team Performance Expert

Angela Oguntala – Futurist & Innovation Expert

Decizia de a încorpora sisteme de plată alternative a fost una firească, parte din viziunea companiei de susținere a inovației. Brand Minds și Elrond se află la cea de-a doua colaborare. Prima a fost inițiată în 2020, când Beniamin Mincu, CEO Elrond, a participat ca speaker la Brand Minds business summit și a susținut o dezbatere amplă despre tehnologia blockchain cu specialistul în business și prezentatorul CNN Richard Quest.

Elrond este o companie globală implicată în dezvoltarea tehnologiei blockchain, cu un potențial mare de scalabilitate.

Cei care își doresc să participe la Brand Minds 2022 pot achiziționa bilete prin noua tehnologie și cu eGLD, urmând pașii de mai jos:

Accesează platforma www.brandminds.ro

Selectează BUY TICKETS

Aleg opțiunea „plata securizată” cu eGLD

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*