bradu si cadourile

cind eram mic bradu avea alta semnificatie, parca. acum pot sa zic ca nu mai reprezinta chiar nimik pt mine. chiar ma distreaza alergatura celor din jur sa cumpere brad, sa-l impodobeasca si sa aseze in el beculetzele…

nimeni nu stie cind se ia bradu. unii zic ca bradu se cumpara si se impodobeste in ajun. tocmai pentru a-l indupleca pe mosu’ sa treaca si prin casa cu pricina. altii nu tin cont decit de momentul in care pretul scade.

singura treaba buna e ca acum, daca vrei, il poti cumpara de pe net.

moda ultimilor ani, cu brazii de plastic pare si mai penibila. bradu, daca tot e brad tre sa miroasa a brad, sa-i culegi acele cazute pe jos, sa il duci la tomberonu de gunoi noaptea cind nu te vad vecinii…

o alta dilema e legata de data pina la care vei tine bradu in casa. unii zic ca daca tot ai dat bani pe el - il tii cit mai mult. care-i rostu nu stiu? mosu nu mai vine, bradu nu mai miroase a brad si incepe sa se scuture. altii il arunca la ghena dupa 27 decembrie…

eu nu sunt adeptu bradului. ca de altfel nici al ideii de mos craciun. imi place sa fac cadouri folositoare omului si de cele mai multe ori il pun pe cel in cauza sa-si aleaga ce cadou vrea. stiu, ii stric surpriza dar prefer sa se foloseasca de cadoul respectiv. alternativa ar fi sa iau eu un cadou. un tricou, de exemplu. omului sa nu-i placa si apoi sa-l poarte doar cind se intilneste cu mine…asa de mila de sila… decit asa, mai bine nu.

poate si de aia imi place moda din state care incepe sa prinda si la noi. aia cu tichetele cadou. tichetul e destul de elegant, iar omu poa’ sa-si aleaga ce vrea din magazinu in cauza.

ps: asta nu inseamna ca anu asta vreau sa primesc numai bonuri cadou, da? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*