boio.ro/iPhone meet-up

update: inscrie-te aici pentru a participa la Conferinta. Vrei sa dai o mana de ajutor? Ai detalii aici

update: noutati AICI

si nu in ultimul rind … Mac. Suntem deja la editia a 2-a. iti mai aduci aminte de prima editie, nu?

eu zic sa o facem undeva la mare. e vara, e cald, e frumos si e mai bine decit in orice restaurant/sala de conferinte din Bucuresti. Ca sa nu mai zic ca toata lumea vine la mare in perioada asta.

Avem deja un sponsor si o eventuala locatie – Intercontinental in Bucuresti. Mie imi place cum suna. Voua va convine? Asadar mai avem nevoie de:

1. data si durata intilnirii. Propun sa fie undeva in jur de mijlocul lui iulie. Eu stau in tara pina pe 7 august.

2. idei/propuneri despre ce vrei sa se intimple.

ce zici?

ps: cine se ofera sa faca un banner mai bun decit asta sa ma contacteze pe mail pentru detalii. Avem si doua propuneri de bannere. Mai astept idei si apoi votam.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. 15 iulie cade fix in mijlocul saptamanii. Nu prea cred ca se vor strange multi, mai ales cei din afara Bucurestiului avand in vedere ca multi au serviciu. Eu, de exemplu nu as putea sa vin pentru miercurea si joia am cele mai aglomerate zile din saptamana.

  Poate sambata de dupa pe 18 iulie, sau cea de dinainte pe 11 iulie!

 2. sunt din bucuresti… ar fi ok pe aici doar k daca e vb dupa 30 iunie.. adik atunci cand voi finaliza si eu in sfarsit cu bacu :) imi este indiferent oriunde… oricum ca sa zic asa ne mai plimbam si noi ( relax in parc / oriunde )

 3. Eu votez pentru Bucuresti.Daca e treaba adevarata cu intercontinental e super.Tot ce v-as ruga sa fie pana in 18 iulie(oriunde s-ar tine ea)….pentru ca atunci este liberty parade la mare si trebuie sa fiu acolo.o zii cat mai placuta domnilor!

 4. e bine acolo. voi fii prezent cu iphonul si cu macul meu. daca e dupa data de 7 iulie, e perfect.

  va iubesc!
  (am luat 10 la oral la romana!!! YEEES)

 5. Ar fi mai bine daca le-ai pune intr.un post pentru vot prin comentarii (1/2) doar pe cele 2 care zici ca le ai. Asa ar fi mai usor de votat si mai simplu de ales

1 Trackback / Pingback

 1. Decizii - boio.ro readers / iPhone users meet-up | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*