boio.ro iPhone

am fost intrebat de sute de ori si rugat de tot atitea sa public poze cu iPhone-ul meu. uite ca ma tin de cuvint si o fac acum. stiu ca ati mai vazut diferite imagini cu celebrul iPhone care alimenteaza testele si imaginatia cititorilor boio.ro dar acum vedeti totul.

daca ai intrebari referitoare la anumite aplicatii pe care le vezi instalate la mine, …curaj!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Salutare.Am si eu o problema cu iPhonele si nu stiu ce sa-i fac. Am un 1.1.2 care a functionat perfect pina ieri.Nu am instalat aplicatii sau alte chestii pe el,motiv pentru care nu am avut nici o problema cu el.De aseara nu mai am sunet in casca.Se mai aud doar ringtonurile si pot vorbi la telefon pe speaker. Ce imi recomanzi? Un upgrade la 1.1.4? Nu pot sa cred ca s-a defectat casca.Am avut grija de el pina acum.Mersi

 2. @grafi: e un string modificat cu customize 2.0 rc1.3

  @lelouche: iti rcomand un upgrade la 113 nu 114. ai pasii si un video care explica totul f clar chiar aici, pe boio.ro. da o cautare si il gasesti imediat.

  incearca sa folosesti casca in calculator si vezi daca auzi ceva. e posibil ca sa fie casca stricata totusi.

  @irina: decodarea se face in 20 min maxim. asta odata ce vom avea un iphone 3g si firmware 2.0 si un tool care sa-l decodeze.

 3. @tby: ziphone face downgrade de BL pt a debloca 114. pt 113 nu face. nu exista inca riscuri stiute, dar preventiv e mai bine asa.

  feed-ul este partial, deci ar trebui sa ai si o parte din text.

 4. Am incercat sa adaug la link si “format=xml” dar nu mergram… Am sters si acum numi incarca nimic … Pt alte feeduri imi incarca ex apple, gsp…

 5. @boio

  Stii cumva cum se poate elibera memoria de aplicatii(relocarea lor)?

  Memoria de 300MB e plina. Am versiunea 1.1.4. Pe net scria ceva de BossPref dar in ultima versiune 1.73 nu apare deloc nimic.

  Problema e ca imi tot crapa installer-ul.
  Multam de ajutor.

 6. @liviu: cu boss tool. muta mai intai ringtones si fonts si daca tot nu ai loc muta si aplicatiile.

  iti recomand din suflet sa mai descarci din cele care nu iti folosesc. cu cit sunt mai multe cu atit e riscul mai mare sa nu se inteaga bine una cu alta si sa iti crape iPhone din cauza lor.

 7. adrian, merge customize in paralel cu SMB? vad ca le ai instalate pe amandoua. eu am instalat customize si la un momentdat mi se blocase (imi aparuse marul de la appe pe ecran negru….) dar subit si-a revenit in 2 min dupa care am dezinstalat customize de frica sa nu se blocheze de tot ca nu prea stiam ce sa ii mai fac… ce trebuie sa fac sa mearga customize bine si fara sa am vreo frica, ca mi se va bloca telu? am versiunea 1.1.4….. multumesc….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*