boio.ro Alfred Theme

Stii ca sunt fan Alfred si am inlocuit Spotlight cu aplicatia asta care stie sa faca atit de multe. Mai nou, developerii lasa orice user sa creeze teme pentru Alfred.

Nu am rezistat tentatiei de a crea o tema speciala inspirata din aspectul boio.ro. Iat-o cum arata pe doua background-uri diferite.

Ce parere ai? Tema poate fi descarcata direct de pe AlfredTips, de aici.

Update: tema compatibila cu Alfred V2 este AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Super aplicatie, acum am inceput sa o folosesc si eu.
    Am incercat sa pun tema de mai sus, dar se pare ca nu merge pe versiunea 2 a aplicatiei Alfred.

1 Trackback / Pingback

  1. 6 aplicatii pe care le instalez pe un Mac nou: editia OS X Lion 10.7 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*