bloggerii ataca

baietzii de la gizmodo si-au luat-o dupa ce o farsa de-a lor nu prea a fost inghitita la CES 2008.

pe scurt ei au folosit o jucarie de gen TV-B-gone (care iti inchide televizoarele) in timpul unei conferinte de presa. criticii spun ca din cauza farsei or, bloggerii americani ar avea de suferit si nu vor mai fi primiti la conferinte de presa cot la cot cu jurnalistii.

hai sa fim seriosi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu stiu cum sta treaba cu TVul, dar mai demult mi-a trimis cineva un programel ce mi-a inchis PCul fara drept de apel. :D Ca de obicei faceam vreo 5 chestii in acelasi timp, deci nu mi-a cazut bine farsa. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*