Bilete la prețuri pentru toate buzunarele la toate zborurile Turkish Airlines din Constanța

Aeronavă Turkish Airlines. FOTO Turkish Airlines

Începând cu 14 februarie, Turkish Airlines dă tonul celui mai mare festival de curse aeriene la preţuri pentru toate buzunarele.

Cu numai 159 euro poţi să îţi cumperi un bilet de avion cu date de călătorie în perioada 1 martie – 7 iunie 2022 şi cu plecare direct de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Te aşteaptă destinaţii ca Mauritius de la 619 euro, Maldive – 709 euro, Dubai – 199 euro, New York – 449 euro, Tel Aviv – 159 euro, Toronto – 539 euro, Bankok de la 519 euro şi Cape Town – 699 euro”, a transmis Turkish Airlines.

Oferta este valabilă între 14 – 24 februarie 2022, pentru toate zborurile din Constanţa cu date de călătorie între 1 martie – 7 iunie 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines. Detalii poţi afla şi la Call center: 0212047005.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*