Benificii noi și Internet 4G pentru abonații Orange

Orange România
Orange România

Orange anunță noua ofertă pentru abonați, cărora le aduce beneficii în plus, pentru a se bucura de internetul 4G cu cea mai extinsă acoperire din țară: internet 4G nelimitat timp de 3 luni, telefoane sau tablete 4G de la 0 euro şi reduceri la accesorii pentru oricare al doilea abonament de voce sau de internet.

Până pe 14 iunie, clienții Orange primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tabletă şi o reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pe 24 de luni. Împreună cu cel mai mic abonament, Orange Me 8, abonații pot achiziționa cu 0 euro prin Buy-Back telefonul 4G Orange Dive 30, cu procesor Quad-Core 1GHz, ecran de 4 inch și cameră principală de 5 MP. De la abonamentul Orange Me 30, clienții se pot bucura de cel mai performant dispozitiv ce poartă semnătura Orange, Orange Neva 80 , compatibil 4G+ la viteze de până la 300 Mbps, apel 4G și apel Wi-Fi [1], cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inch din sticlă rezistentă, cameră principală de 13 MP și cameră frontală de 5 MP.

De asemenea, noile variante ale abonamentelor Orange Me și Orange Net includ acum mai mult trafic de internet ca oricând, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go, iar, pentru că se apropie sezonul vacanțelor, începând de la Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienții vor avea și un pachet anual de minute și trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Și cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul de televiziune prin satelit vor primi beneficii suplimentare: 50% reducere la abonamentul Family HD, pentru care vor plăti 6,5 euro/lună pe toată perioada de utilizare, cu echipamentul HD inclus in pachet. Abonamentul Family HD oferă acces la 103 canale TV românești și internaționale, dintre care 39 sunt în format HD, iar 74 pot fi urmărite prin Orange TV Go.

“Interesul utilizatorilor români pentru internetul mobil 4G de mare viteză continuă să crească într-un ritm amețitor și este normal să fie așa. Faptul că anul trecut traficul 4G din rețeaua Orange a fost de 6 ori mai mare decât în 2014 se datorează atât dezvoltării masive a rețelei noastre 4G, vitezelor extrem de performante, cât și portofoliului extrem de bogat de telefoane și abonamente pe care le-am adus pe piață. Din această primăvară, le oferim clienților mai mult internet, telefoane și tablete 4G mai accesibile și mai multe motive să acceseze întregul univers de informații și divertisment care le sunt aproape prin câteva click-uri, prin intermediul dispozitivelor mobile.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*