Beneficiarii programului Noua Casă își pot amenaja gratuit locuința, cu ajutorul unui specialist în design interior

FOTO Image PR

Infinity for home, furnizor de mobilier și decorațiuni interioare personalizate, le oferă beneficiarilor programului Noua Casă servicii gratuite de asistență arhitecturală și amenajare a spațiului interior, pentru alegerea mobilierului, eficientizarea și organizarea spațiului din noua locuință.

Prin intermediul campaniei “Noua Ta Casă”, arhitecți și designeri ai furnizorului vor oferi servicii profesionale de amenajare a locuințelor dobândite în cadrul programului Noua Casă, în limita unui buget alocat de clienți pentru achiziția de piese de mobilier din magazinul Infinity for Home și pe baza nevoilor și dorințelor lor, astfel încât noii proprietari să se simtă acasă.

„Știm cât de consumatoare de resurse poate fi o astfel de experiență a amenajării unei locuințe, așa cum și-o imaginează fiecare. Și nu ne referim doar la resurse materiale, ci în special la timpul suplimentar alocat acestui pas important în transformarea unui spațiu de locuit în acasă. Pentru că avem convingerea că realizarea acestui obiectiv ar trebui să fie despre bucuria și recunoașterea unei reușite, venim cu experiența noastră în arhitectură și design interior alături de clienți, încă de la începutul călătoriei lor spre casa de vis. Ne spun ce dorințe și nevoi au și găsim împreună o soluție potrivită, pentru că ne dorim să schimbăm puțin percepția asupra faptului că o colaborare cu un designer sau arhitect ar reprezenta un lux, astfel că îi vom ajuta să aibă o casă frumoasă în limita bugetului de care dispun”, a declarat Alexa Rădulescu, Managing Partner Infinity for Home.

În cadrul campaniei, clienții au la dispoziție și o platformă online informativă cu posibilitatea completării unui formular de cerere de ofertă, care poate fi accesat aici: www.nouacasa.infinityforhome.ro. Prin intermediul formularului, persoanele care doresc să beneficieze de consultanță pentru amenajarea casei pot transmite datele de contact și mai multe informații despre viitoarea locuință, cum își doresc să arate și ce buget vor să aloce pentru mobilier, iar un specialist Infinity for Home le va trimite o ofertă personalizată.

„Modul în care este amenajată o locuință, mobilierul ales și îmbinarea culorilor potrivite pentru maximizarea spațiului și a luminii naturale pot contribui foarte mult la starea noastră de spirit și la crearea senzației de armonie, încă de când intrăm în casă. Am pornit acest proiect pentru a putea oferi servicii complete de arhitectură, design interior și planificare a spațiului până la ultimul detaliu de amenajare, astfel încât să luăm această grijă de pe umerii clienților și să se bucure de timpul rămas pentru ei sau cei dragi”, a declarat Arhitect Monica Trașcă, Business Partner Infinity for Home.

În funcție de bugetul alocat și tipul imobilului, clienții au la dispoziție trei tipuri de pachete pe baza cărora vor putea fi achiziționate piese de mobilier și decorațiuni de înaltă calitate, pentru a beneficia gratuit de serviciile de consultanță în amenajarea locuinței, astfel:

Pachetul Basic – achiziții de minimum 2.500 euro, în funcție de tipul locuinței: consultanță în achiziția mobilierului, planificarea spațiului, livrare gratuită a produselor și garanție timp de 2 ani;

Pachetul Comfort – achiziții de minimum 5.000 euro, în funcție de tipul locuinței: consultanță în achiziția mobilierului, planificarea spațiului, proiect de design interior (mood board), livrare gratuită a produselor, garanție timp de 2 ani;

Pachetul Premium – achiziții de peste 10.000 euro, în funcție de tipul locuinței: consultanță în achiziția mobilierului, planificarea spațiului, proiect de design interior (mood board), livrare gratuită a produselor, montaj gratuit și garanție timp de 2 ani.

Cu experiență în proiectare, planificare a spațiului și design interior, consultantul va putea oferi răspunsuri la toate întrebările clienților despre importanța amenajării corespunzătoare și va veni cu soluțiile potrivite pentru fiecare locuință, astfel încât proprietarii noii case să se bucure de fiecare colț al acesteia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*