BCR crește până la 4% dobânzile la depozitele în lei pe termen scurt deschise digital pentru persoane fizice și susține beneficiile economisirii pentru un viitor inteligent financiar

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română majorează până la 4,2% dobânzile pentru depozitele la termen în lei deschise digital, pentru persoane fizice.

BCR își propune astfel să susțină clienții în înțelegerea importanței procesului de economisire pentru dezvoltarea unui viitor inteligent financiar. Oferta vine să răsplătească loialitatea clienților BCR prin acordarea unui bonus de dobândă pentru toți cei care aleg să încaseze venitul (salariul sau pensia) într-un cont BCR, prin deschiderea unui depozit prin George – platforma BCR de Internet Banking sau Mobile Banking.

Procesul este foarte simplu, 100% digital: în doar câteva secunde clienții BCR pot deschide depozitul în George și beneficiază imediat de dobânda bonificată. Cei care nu sunt clienți BCR își pot deschide, în câteva minute, un cont George la www.bcr.ro sau pot fi asistați în deschiderea unui cont într-una dintre sucursalele BCR. Oferta se aplică depozitelor nou deschise în George și celor care se prelungesc în perioada 3 iunie-30 septembrie 2022.

Noile dobânzi la depozitele în lei, deshise prin George, pentru persoane fizice:

Depozit pe 3 luni:

2,50% pentru clienții care încasează venitul la BCR

1,20% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Depozit pe 6 luni:

4% pentru clienții care încasează venitul la BCR

2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Depozit pe 12 luni:

4% pentru clienții care încasează venitul la BCR

2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Depozit Maxiplus 24 luni:

4,20% pentru clienții care încasează venitul la BCR

2,90% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Banca a crescut, de asemenea, dobânda la contul de economii Maxicont în lei la 0,75%/an.

Suma minimă pentru constituirea unui depozit este de 500 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*