baterie pt iPhone

daca Apple nu si-a dat interesu’ sa faca baterie de schimb pt iPhone sau iPod, niste baieti pusi pe fapte mari au creat un set numai bun pt heavy-userii jucariilor in cauza.

setu contine toate cele necesare schimbarii bateriei si chiar o baterie de schimb. totu pentru numai 20 de dolari.

si cind te gandesti ca Apple venea cu o solutie de 180 de dolari…

dar poate ca atunci cind va exploda primul iPhone (ca un motorola a explodat deja) o sa zica si Apple… “pai nu avea baterie originala si …d-aia a bubuit”…

si daca tot vorbeam de iPhone, azi a fost lansat primul update de software pt jucarie. cam prea curind pentru “jesus phone” parca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sal
    As avea ceva de adaugat la aceasta rubrica in legatura cu bateria de schimb ptr iPhone . As putea spune ca este cea mai mare tzeapa posibila deoarece am comandat una si chitul ei este de tot rasul” adica plasticul de desfacut clemele sa dus din prima fara prea multa insistare iar surubelnita nici macar nu se potriveste la suruburile tel . Mai bine nu .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*