Bate-ti telefonul pina tace

Un patent de inventie e un lucru care protejeaza o super idee pentru a nu fi copiata de altii. Este, de asemenea, chestia aia pe care Samsung a ignorat-o si a copiat produsele Apple, iar apoi a platit un miliard de dolari.

Microsoft vrea sa fie original si sa nu copieze Apple, dar imaginatia baietilor din Redmond este putin dusa cu pluta. Ultima inventie este pe cit de simpla, pe atit de ciudata.

Suna telefonul si vrei sa-l pui pe mute? Da-i o palma si se opreste. WTF?! Merge si daca il trantesti de masa sau de pamant, oare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. un vechi nokia e61 avea tap to silent si chiar si flip to silent (doar il intorceai de pe o parte pe alta si facea snooze la alarma de dimineata sau silent la un apel )…

  2. @Ionut Staicu: mi se pare neproductiv sa iei mana de pe tastatura sau trackpad/mouse pentru a-i da una computerului. Da, e un gimmick interesant video ala, dar doar atit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*