bani multi pe o jucarie urita

amazon a scos kindle. o combinatie intre e-book reader si rss (platit) reader.

cind faci un review mergi prima data pe pagina originala a jucariei sa vezi ce zice producatoru. interesant este ca daca e sa cauti kindle pe google nu gasesti pagina de amazon in rezultate ci la linkurile platite.

pt 400 de para eu zic ca e o jucarie urita. aduce nou in primul rind cartile care pot fi descarcate de pe net si un fel de feed-uri rss platite.

si totusi, nu toti autorii si bloggeri buni sunt de acord sa apara pe kindle. seth e numai unul dintre ei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*