bandaje si pansamente

daca e mai dureros sa scoti un bandaj decit rana in sine ce a ramas dupa operatie…  e de bine, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu e chiar atat de dureros nimic pana la urma daca esti obisnuit cu suferinta. Mai nasol e sa suporti faptul ca un cretin de doctor te-a operat desi nu era nevoie, ca te-a folosit drept cobai desi nu ti-a spus de la inceput ce doreste de fapt, ca s-a jucat cu viata ta si a familiei tale doar pentru ca asa i-a poruncit mintea lui bolnava, ca s-a hotarat sa te faca felii numai pentru ca nu-i placea de moaca ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*