badigarzi

de ce tre sa am parte numai de oameni cu un neuron si ala pe moarte. de doua ore de cind stau la net s-au gasit sa stea la masa alaturata doi mexicani angajati ai unei firme de paza.

si ca orice “badigarzi” baietzii au scos telefonu cu radio incorporat pe masa si l-au pus pe speaker ca sa auda tot poporu ce asculta ei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*