AXIS Open Day 2016 – eveniment local dedicat pieţei de securitate

Axis Open Day
Axis Open Day
Axis Open Day
Axis Open Day

Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, a organizat în data de 26 mai, la Bucureşti, AXIS Open Day 2016. Evenimentul a reunit peste 100 de reprezentanţi din industria de securitate din România şi a oferit companiilor şi clienţilor finali prezenţi  oportunitatea de a testa cele mai noi produse şi tehnologii şi de a discuta proiecte viitoare.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai celor doi distribuitori locali, ELKOTech Romania şi Bentel Sistem S.R.L.

“Procesul de vânzare al Axis Communications în România se bazează pe cei doi distribuitori locali. Cu ajutorul lor şi al integratorilor am reuşit, în ultimii ani, să realizăm implementări de securitate complexe, precum supravegherea şi securizarea unui  stadion, a unui parc tehnologic sau a unor instituţii guvernamentale şi de învăţământ”, a declarat Bogdan Gavril, Sales Engineer CEE Region Axis Communications.

Evenimentul a inclus şi un moment special, în care participanţii au putut urmări imagini cu prima cameră de supraveghere IP din lume, dezvoltată de Axis Communications acum 20 de ani. Produsul se numea Neteye 200 şi a revoluţionat întreaga industrie de supraveghere, făcând trecerea de la analog la digital.

“De peste 20 de ani, Axis Communications este promotorul pieţei de supraveghere video. În fiecare an lansăm produse şi tehnologii noi, care revoluţionează această industrie, transformând şi eficientizând procese şi aducând plusvaloare companiilor partenere. AXIS Open Day 2016 reprezintă, în primul rând, o oportunitate de relaţionare. Am adus laolaltă distribuitori, integratori şi utilizatori finali, care au avut astfel oportunitatea de a se întâlni faţă în faţă şi a găsi metode pentru a genera noi businessuri”, a completat Bogdan. 

În cadrul evenimentului, reprezentanţii Axis au prezentat şi avantajele tehnologiei Axis ZipStream. Tehnologia Axis Zipstream analizează și optimizează transmisia de la camerele de rețea în timp real. Scenele care conțin detalii interesante sunt înregistrate la calitate și rezoluție maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibilă reducerea necesarului de lățime de bandă şi stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fața, tatuajele sau numerele de înmatriculare sunt stocate în parametri maximi, în timp ce detalii precum pereți sau vegetație sunt compresate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*